Пропускане към основното съдържание

Първото за сезона

За предизвикателството иде реч. Първото такова.

За първата тема.

Първият спонсор.

Първият гост дизайнер.

Първите ни вдъхновения.

и за вас – първите ни участници.


Първият ни спонсор това е едно сравнително ново за българския пазар онлайн магазинче - "Крафт нещица".  Намира се на  адрес http://b-wow.net/. Зад него стои усмихната, мила и отзивчива дама, по-позната ни като Бо. Ето какво казва тя за магазинчето си.


"Крафт нещица" е онлайн магазин за крафтъри, творци, ентусиасти и хора с афинитет към красивото и оригиналното. Съвсем отскоро се включихме активно на българският крафт пазар и решихме да ви предложим по-различни арт материали. 
За ВАС - крафтърите, творците на ръчно изработени изделия има богат избор от подбрани качествени крафт материали и пособия в различни стилове, за постигане на уникални творчески шедьоври. Можете да изберете дизайнерски хартии с богата палитра от цветове и десени, щанци за рязане на оригинални форми и изображения, стенсили и маски за страхотни фонове и детайли, печати с идейни фигури и изображения, красиви ръчно изработени цветя от мълбери хартия, разнообразни брадсове, айлети, висулки, перли и кабошони, молдове/калъпи с красиви форми и орнаменти, и няма да спрем дотук ... 
Всичко това ще придаде желания ефект на всеки Ваш дизайнерски проект и ще Ви даде разнообразие от опции и идеи за изработката на оригинални подаръци, неповторими поздравителни картички, албуми или тефтери, и за декорирането на всяко нещо, на което желаете да придадете оригинален вид и вдъхнете живот. 
Създадохме всичко това за Вас, за да Ви помогнем да бъдете необикновени! 

А това е наградата, която ни е подготвила за това предизвикателство. 
bowow.bg
"Подаръкът е изцяло продукция на Прима, разработила огромна серия продукти специално за техниката Mixed Media. Включва: - един от най-желаните печати на Прима - дизайнерска серия на Julie Nutting - "Lots of Love", - дизайнерско блокче "Cigar Box Secrets"- 30 двустр.листа, 6 двустр.дизайна х 5бр. от всеки дизайн - микро мъниста в цвят "Бронз" - представляват миниатюрни стъклени мънистенца, с чиято помощ ще придадете нежна текстура и дълбочина на всеки крафт проект."
 
Освен наградата, която сама по себе си изкушава, от Крафт нещица са ни приготвили и друга изненада – “Всички, които се включат в предизвикателството, ще получат по един малък подарък от нас - ваучер за отстъпка 10%. “
 
  Така че запретвайте ръкави и скачайте смело в предизвикателството.
За темата сигурно всички вече имате сериозни подозрения след последната серия статии, които ви представихме в Картишока. И сега ще ви изненадаме, ама друг път. Първата ни тема е:
"СОВИТЕ НЕ СА ТОВА, КОЕТО СА" или по-простичкото "БУХАЛИ"  
 
 Ето и кой е нашият пръв гост дизайнер.

Поканихме Рали от Двете Елши за гост дизайнер. Тя е един от най-известните професионални крафтъри в България. Много хора дължат на нея и Ем първите си крачки в света на печатите, дистрес мастилата и красивите хартии. Нейната истинска сила и страст обаче са стиймпънк проектите. Сигурни бяхме, че при нея сладките шарени бухали ще се преоблекат в по-тъмни краски и ще покажат чаркове и часовници. Познахме – тя ни зарадва с уникални стийм пънк платно.
rali 1rali colage
А ето какво подготвихме ние, от екипа на Картишок за да ви вдъхновим.

 Кат - страничка от личния ми арт журнал, посветена на моето семейство.

Кали със страничка от журнал с триизмерна дълбочина и открадната част от нощното небе.

Bejko (Снежи) с разкошна арт-журнал страничка за споделената обич и радост от живота, чиято роля ще бъде доразказана съвсем скоро.
 Jiji с една много специална и тайна журнал страничка със закодирано за някой определен цветно послание.
От мен-shMe-имате нещо по допирателната с микс медията и арт-журналите, но не като страничка, ами съвсем персонализиран мини арт-журнал, съдържащ нечии любими платна за работа и няколко закачки.


Софи и Росалинда също ви готвят нещичко, но понеже изисква отлежаване и експериментиране, ще се позабавят малко.

Малко по-късно днес по личните ни блогове ще има допълнително информация по въпроса за направата и/или съдържанието на вдъхновенията, които ви представихме.

А сега нека мистичната сила на совата бъде с вас и ви вдъхнови за вълшебни начинания и проекти, които да споделите с нас в линкито по-долу. Имате на разположение като за начало цял един месец, така че да няма отсъстващи! :) Очакваме ви с нетърпение.

Отбор Картишоци




Коментари

  1. Страхотни вдъхновения сте подготвили, мили картишочки! <3
    Толкова е цветно и красиво всичко, и всяка от вас е показала нещичко в нейната си стихия!
    Напълнихте ми очичките и сърчицето, че и душицата ми изпълнихте!
    Невероятни сте! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Хайде първа да се запиша :) Момичета желая ви много вдъхновение с новото местенце. Това е едно прекрасно начинание.

    ОтговорИзтриване
  3. Зара, ти направи първия ни ден съвършен! Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
  4. Голямо БЛАГОДАРЯ на всички участващи в създаването на това прекрасно ,ново, българско, готино местенце за красота:)Благодаря за смелото ви решение и желание да отделяте от малкото си свободно време за поддържане на още една галерия на българския талант в творенето.Успех и дълголетие на новия блог за предизвикателства!Прегръдки и усмивки за всички създатели и участници:)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20