Пропускане към основното съдържание

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци!

От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са 
абсолютно задължителни!!! :)
Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема! 
Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи. 
Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия. 
Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема 
Бебешки му работи.
в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;)
Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО!
Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.  
Подготвяте я и ни пишете на имейл kartishoka@gmail.com. Ние ще ви изпратим пощенски адрес в София, на който да я изпратите.
Страничките ще ги събира Кат и ще ги изпратим като подарък на Джиджи, за да и носят хубави емоции в предстоящите дълги дни и нощи на млада майка.

Наградата този път я подготвих аз, като внимавах да влезе в максимална употреба на Микс медия феновете. Това са 4 стенсила, бял химикал и дървени печати с коледни надписи. Всички продукти са на Стампин ъп.



А за ваше вдъхновение ви представям три странички- моята,  на Снежи и Кат.

Малко за моята идея:
Затрупана в еджедневни ангажименти покрай децата, особено когато са много малки, чувството да си постоянно на педал не ми остава чуждо. Майката е и чистачка, и готвачка, и медицинска сестра, и учител, и художник, и певица, и любима, и любяща...
Исках страничката ми да е закачлива и използвах ярки цветове джелатос. Печатите са на Стампин ъп, оцветявах с Копик маркери. Отгоре лакирах всичко с декупажен лак.


Снежи ни кара да се размечтаем за недостижими висини с нейните изключително симпатични ракети. В нейната страничка тя е използвала дизайнерска хартия, джелатоси и водни пастели, структурна паста и страхотната машинка за надписи лейбъл мейкър.


Кат е творила своята страничка, вдъхновена от каката на Тумбачко - Калина и тяхната сладка мама Калинка :) Този път бебе-калинката е синичка - нали ни  е момченце. Страничката е по детски наивна, намацана с акрилни боички, малко печати  и структурни пасти през любимия шаблон от магазинчето на Бо.

Надявам се вече сте с четка, зелена и синя боя в ръка готови за старт.
Нямаме търпение да видим вашите арт журнални странички.

P.S. Джиджи, това предизвикателство е специално за теб, защото ти си ни достатъчно мила и обичана, талантлива и забавна и го заслужаваш. Желаем ви много приятни моменти с новото попълнение в семейството!

От Sophie и Картишоците


Коментари

  1. Ехааа, ей на това му се казва да започнеш седмицата с хубава новина. Да е здрави щастлив дребосъка и мама(та) и каката и таткото, абе всички!
    Искам уточнение с размерите на страничките дето Кат ще ги събира :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тече, моята е А4, прегъната в средата

      Изтриване
    2. Чудесно, мерси!
      Даже мисля че може на срещата в Търново който е готов да донесе - хем да им се порадваме всички :-)

      Изтриване
  2. Изключително красиви :)

    На мен ми се иска да се заиграя нещо с копчета и декупаж... за да докарам този ефект: http://www.baby.bg/natures-purest-odeyalo-ot-bambuk-i-pozdravitelna-kartichka-hug-me-60-h-80.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20