Пропускане към основното съдържание

ММП 6: Четката хвани и ТОЧКИТЕ си покажи!

Ето че измина и този месец и пак е време да ви изненадваме. Избрали сме ви супер лесна тема, любима на малки гъбки и големи калинки. А именно:

ТОЧКИ!

Дали ще бъдете на малки ситни точици или пък ще изберете огромни цветни точки - ние сме наоколо за ги видим и споделим с околните. Така че хващайте четка, стенсил, боички, печати и каквото още ви хрумне и мажете смело. Да си призная, аз като почнах и докато се огледам бях направила точно шест точкови проекта за около 4 часа. Ще има да ви досаждам с тях през целия месец.

Награда както винаги ще има, и то от най-добре зареденото магазинче за микс медия продукти. То носи хубавото име Крафт-нещица, но ние го наричаме Магазинчето на Бо, защото тя е мила и винаги усмихната.

http://b-wow.net/

Та, Бо е подбрала за нас специални нещица, които един  от вас има шанс да си спечели:


Освен за нашия победител, бонус има и за всеки наш участник (споменах ли колко е добричка Бо?) - ако се включите в точковото предизвикателство получавате 10% отстъпка при пазаруване в нейното магазинче. Това си е още една сериозна причина да запретнете ръкави.
А ето и част от моите проекти:
Есенно пано, което сътворих за подарък на Двете елши по случай новата им къща.

 Страничка номер 8 в арт журнала ми в основата на която стоят остатъци от детска момчешка картичка. Използвала съм любимия си точков стенсил, синьо зелени акрилни бои, малко хартийки и печати на гуми от Мигито.
Точки имам дори и по огледалото си, макар и размазани такива. Но пък тук пробвах за пръв път новите си боички Dylusions от Бо. Страхотни ярки цветове и много добра консистенция, само това мога да кажа за сега, но със сигурност вече са отгоре на бюрото ми.
Ето ги и точките на Джиджи, както и нейния разказ за тях: 


 Страничката е експеримент с боите на Dylusions, които са ми много любими и които всеки път ме предизвикват да изляза от зоната си на комфорт и да измайсторя нещо ярко, дръзко и нетипично за стила ми. И този път така се получи.
Исках да има точки отпечатъци от mini ink blending tool-а, които отдолу да се разтичат и смесват, като пукнати балончета с боя. Останалото са изрязани елементи. Добавих светлосенки, за да придам малко плътност и да не са съвсем прозрачни маковете и клетката. Добавих и точки със структурна паста за малко релеф. :)
Написах "imagine" и "inspire" - две много любими мои думички, които исках да имат свое местенце в първия ми арт журнал. :)
Надявам се да ви допадне и да ви настрои на микс медия вълна и да се включите в щестото предизвикателство при Картишок Микс Медия. :)

Снежи също има точки за вас  - крият се под една вълшебница, която пръска любов с пълни шепи.


Като че ли лилавото е било общото ни вдъхновение този месец, защото присъства във всички проекти. Има го и при Кали и нейната чудна и слънчева лятна страничка:


И за финал няколко вдъхновения от нета. Толкова са цветни и точкови, че не можахме да се сдържим да не ви ги покажем.

 
 


Очакваме ви с нетърпение, знам че можете да ни покажете много по темата. Само трябва да хванете журналите, платната и картичките. Купонът е гарантиран.

Кат и Картишочки-точки






Коментари

  1. Страхотни вдъхновения сте подготвили за пореден път, мили Картишочки!
    Чак и на мен ми се приисква да имам повече време и възможности за мацане!
    Благодаря ви! <3

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20