Пропускане към основното съдържание

ММП 9: Цветни сърца в месеца на любовта.


Сърцата  - големи, малки, слаби, дебели, правилни или пък криви са едни от най-обичаните във всички жанрове. Лесно се рисуват, а казват толкова много. Любов към мъжа, приятелска обич, или мястото, което наричаме дом- всичко може да се опише без думи, само с една детска рисунка на сърце. Ясно е, че през февруари се обичаме повече отколкото през други месеци - студено е и най-добре се сгряваш в прегръдката на любимото мече, момче, момиче. Отворете сърцата си и ни покажете какво се крие вътре.
Този месец с награда ще ви изненадва най-сърцатия спонсор: madewithlove. Ето какво споделят те, за да ги опознаете по-добре.



Кои сме ние?

Ние сме „ВИА ЕООД“ или Книжарница „Хирон“ гр. Шумен. На книжният пазар сме от 1995год.
През годините увеличавахме асортимента си от хоби, арт и крафт материали, за да удовлетворим нарастващия интерес на нашите творящи клиенти. Така се превърнахме в директен вносител на някои от най- търсените крафт брандове. Водени от желанието ни да бъдем достъпни за по-голям брой клиенти, решихме да обособим арт стоката си  в собствен сайт -  www.madewithlove.bg .

При изграждането на сайта се постарахме той да отговаря на няколко изисквания:
  да е семпъл и customer friendly;
 лесно да се виждат „новите продукти“;
  да са обосовени в собствени категории някои от най- търсените теми като - „LOVE“, „Бебешки / Детски“, „Великден“, „Женски“, „Заготовки“, „Коледа / Нова година“, „Кръщене“, „Лято“, „Мъжки“, „Сватба“;
 сайтът разполага с информационен бюлетин, за който можете да се абонирате само чрез мейл;
  сайтът предлага възможност за абониране за известие, кагото продукта е наличен;
 бърза  доставка с куриерска фирма Еконт Експрес ООД - в рамките на един работен ден. Изключително достъпна и удобна чрез веригата си от офиси.

♥ инструменти и материали за скрапбук, декупаж, квилинг и ембосинг;
♥ гилотини, тримери и аксесоари за тях;
♥ скалпели и самовъзстановяващи се подложки, ембосинг инструменти и меки подложки;
♥ машини за рязане и релеф, щанци за изрязване и ембосинг папки;
♥ дизайнерски хартии, картони и блокчета в различни размери;
♥ лепила, силиконови пръчки, двойнолепящи ленти, тикса, велкро;
♥ пънчове, перфоратори;
♥ предмети за декориране;
♥ декоративни елементи;
♥ панделки, дантели, пом-пом ленти, перлени ширити, метални ъгълчета, халки за албуми;
♥ аксесоари за скрапбук албуми и др.

Може да ни последвате във фейсбук - ТУК.

А тъй като те правят всичко с любов за нас, затова решиха да дадат 10% отстъпка от всяка първа поръчка на участниците в нашето сърцато предизвикателство. Достатъчно е да използвате код "kartishok" до края на март. Непременно да използвате случая да си купите нещо наистина забавно и полезно. 

Нашият екип е подготвил много вдъхновения за вас  - темата е лесна и много любима. Част от тях следват по-надолу, а други ще ви покажем в рамките на следващия месец.

Кали

За моята страничка  от журнала използвах за фон две от боите Dylusions -Fresh Lime и Vibrant Turquoise, малко структурна паста с любимия ми Memory Box стенсил на ромбчета и няколко от фоновите печати на Мигито. Централната фигура пък е направена от насложени с paper piecing слоеве, а сърцата от нея повторих и разпръснах по цялата страница.

Bejko


Комбинацията между двата цвята Gelatos- Mango и Buble gum ми послужи за фон,като преди това основата подготвих с тишу хартия на Tim Holtz. За голямото сърце използвах сладкарски шаблон за торти и спрей боя на Dylusions-Vibrant Turduoise.Малките сърчица направих със структурна паста и  бордюрен  шаблон на Dylusions.





Основата е от бирен картон, който покрих с Heavy Gesso - White на Prima Marketing. След това използвах три стенсила (Crafter's Workshop Template - Art is, Cadence - CBMU17 и My Favorite Things - Small Checkerboard) , Modelling paste - White на Stamperia и структурна паста на Cadence, за да придам релеф. Боите, които използвах са Dylusions Vibrant Turquoise, Artiste Antique Linen и White, спрей Dylusions Melted Chocolate. За допълнителна текстура включих и някои печати (Kaisercraft - Film Edge, Paper Mania- Craft Colection - Pastels), ембосинг пудра, дантела- от нашите спонсори и няколко малки парчета дизайнерска хартия. Използвах и Distress ink Gattered Twigs и Archival Coffee. Печатчето e оцветено с акварелни моливи Faber-Castell Albrech Durer на крафт картон и е залепено в рамката, която е от ембосинг папка, любезно предоставена от нашият спонсор този месец. Няколко цветенца, копчета, сърчица и пръски бяла боя и готови надписчета от 7 dots studio - "Soulmates - Word Stickers".


                      
 
Моите сърца този месец ще намерите закодирани в един мини пътен бележник. Все пак любовта има много измерения, нали? Едно от тях определено е към пътешествията.

Направих това бележниче и беше подарено точно преди една година, но все не му намирах реда да бъде показанo. Е, днес най-сетне ви го презентирам.

Направен е с любима многофункционална щанца-куфар на Тим Холц и с техника „фалшива кожа“, която преди време пак съм ви показвала. За преговор – крафт картон, водица, глицерин мачкане и разгъване, малко мастилца, ембосинг и накрая щедра ръка мултимедиум.


Моите сърца украсяват три кутийки. Във всяка от тях се крият любовни послания и мили думи, които се нашепват в специални моменти.
За направата им рециклирах ролки от тоалетна хартия. Облепих ги с принтове, които направих с gelli plate, новите ми ръчно изрязани стенсили  и акрилни бои. Подробно уроче в снимки очаквайте тези дни в Картишок.


Темата със сърцата ми е много на сърце :) Затова мисля да не ви оставям да почивате този месец, а напротив - да ги си го направим интересен и забавен. Някои от вас видяха на срещата на Картишоците страничките в журнала ми, посветени на Любовта,  но освен тях се появиха и нови такива. Ще ги покажа без ред , само че днес отварям път на розовата вълна, която ме прихвана тия дни.
Първо е ред на красива сърце-кутийка, предоставена от любезните ни спонсори. Избрах да я боядисам в розово и украся с цветя, дантели и малко глитер за разкош.


После идва ред на розовия албум със сърчица - нежен и романтичен, както се полага на подарък за празника на влюбените. Освен купищата розова хартия и дантела, корицата понесе и структурна паста през шаблон, каккто и шепа цветя.
И за финал ви показвам пиянска страничка в журнала. Все пак любовта към виното също е част от празниците през този месец.

Очакваме ви с нетърпение - картички, кутийки, албуми, страници в журналите, платна - кой каквото му е на душа и сърце.



Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20