Пропускане към основното съдържание

ММП 10: Непокорна, дива и красива!

Здравейте красиви и богати дами, майки, приятелки и любими,

Чудесно е да ви презентираме новото си предизвикателство, защото всички малко или много очакваме доза-две по-специално отношение този чуден март месец. Сигурни сме, че вече сте приготвили мартеничките и за това вниманието ни е изцяло егоистично насочено към нас... ама не само нас, като нас Картишочките, ами към нас - ЖЕНИТЕ.

А какво всъщност чудо е жената...? Не можахме и ние да дадем научно обяснение, за това решихме да го нарисуваме, оцветим в ярки краски, подчертаем с мъдри надписи, завихрим във въображаем и не толкова свят на любов и страсти... За това и темата сама се роди такава безгранична и многозначна и е:

Непокорна, дива и красива!

А какво е вашето разбиране?

Този месец любезен спонсор ни е АМГ Вижън или, както си ги познаваме по-добре:
https://naborsata.com/

Ето какво казват те сами за себе си...

https://naborsata.com/

АМГ Вижън ООД е официален представител, вносител и дистрибутор на много марки от световна величина.
Вече 5 години ние внасяме в България новости в областта на скрапбукинга,
декупажа и микс медия. Ние уважаваме своите клиенти и се стремим да
повишим нивото на обслужване. Нашите клиенти получават 101% внимание
както като консултация, така и като бързина и качество в обработването на
онлайн поръчките. За нас е чест, че клиентите ни получават продуктите
си в идеално състояние, без дефекти заради лоша опаковка. Ние сме свели
грешките в поръчките до минимум и продължаваме да работим за предоставянето на все
по-добра услуга.


А наградата... Е, нея сами ще си я изберете, защото спонсорът най-сърдечно и по женски съпричастно предоставя за мартенския победител ваучер в размер на 30 лв. от магазин Naborsata.
Картишочките с оцапани ръчички подготвиха за вас много цветни и много непокорни, диви и красиви вдъхновения. За това, мили дами (а защо не и господа) не грабнете боички, гесо, пасти и много много въображение и не се присъедините към нас, за да отпразнуваме заедно най-женския и наш си празник. Очакваме ви с нетърпение. Нека Вдъхновението бъде с вас (просто не се стърпях: shMe)! ;)



Аз използвах един много любим мой шаблон на Cadence, който намирам идеален като шарка за микс медия проекти, а и големината му е перфектна за по-малки повърхности - в случая за арт журнална страничка. :) Използвах и боички на Artiste, за да създам ефекта на акварел за фона. Картинката е първата ми рисунка и е оцветена с моливи. :)
Ако сте като мен и хич не ви се занимава с грундове, медиуми и всякакви видове лакове и други тям подобни и като цяло - не сте много по арт-журналинга, е, има решение. Пак можете да предизвикате себе си и да излезете от удобните рамки. Няколко ярки спрей-бои, няколко цвята мастило, десетина печата, малко релефна паста и подходящите шаблони и Пикасото във вас може да се развихри. Не ми отне повече от час (с изключение на фона, който напръсках и оставих хубаво да пренощува). В случая за център съм ползвала част от А4 шаблон на Cadence, предоставен от тазмесечния ни спонсор. Думичките са страхотни и перфектно се вписаха в темата ни този месец. А цялостното оформяне на страничката и стилът са повлияние от прекрасната и вдъхновяваща Даян Ривли.


Кали

Централна фигура в моята страничка е дигиталният печат на една красавица с мак в ръка (Poppy). За да реализирам идеята за маковото поле обаче, освен момиченцето си отпечатах самото цвете още 15-тина пъти. За фон съм използвала тишу и няколко вида акрилни бои. Интересните бели букви, които сложих за контраст са направени със структурна паста и един от новите микс медия стенсили на Cadence предоставен ни от нашия любезен спонсор. Черният контур на страничката е с мастило Archival и няколко вида печати, а надписът (за който ми помогна Джиджи) е отпечатан с ето тези буквички, които също може да намерите в Naborsata.


Аз заложих на някои свежи цветове от палитрата на Dylusions и дигиталната фея  на Stitchy Bear's , която обработих с техниката Paper Piecing. Буквите са ми от Лидълският комплект с кръгчетата отстрани , а надписът  буквално отразява темата на месечното ни предизвикателство.



Един малко по-различен прочит на темата е моята steampunk кутия, щедро предоставена ми от спонсора на предизвикателството ни.
Кат
Аз наминавам с една бърза картичка в измисления стил "Изчистена микс медия картичка", доколкото има такова животно. Тези дни си поиграх доста с шаблоните на Каденс, и мога да кажа, че има доста интересни сред тях. Мацката от картичката е направена с този, който Мария любезно ни предостави да тестваме. Малките точки пък са този.
Освен тях направих и страничка в журнала ми с някои от боите на Каденс, и десетина тагчета, но за тях по-нататък. Въобще, моята събота и неделя беше  доста продуктивна, предвид наближаващия чисто женски празник, на който всички ние мадамите обичаме да получаваме картички - било то от мъжете или пък (по-често) от приятелките. Така че захващайте се и вие и творете - покажете ни вашата непокорна и дива същност. А дали ще е красива - ооо да, в това съмнение няма. 



Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20