Пропускане към основното съдържание

ММП 19: Любовно бинго

1,7,9 - Линия! 5-8-3 - Бинго! И тук някоя щастлива бабка вика радостно и чейнето ѝ пада от устата. Да ама не!

Нашето бинго е по-различно. В него няма числа, а цветя, дантели, бои, печати, надписи, шаблони, изрязани елементи и мноооого сърца. То е розово-лилаво-червено и от него струи любов на талази. Харесайте си хоризонтал, диагонал или пък вертикал  и нека той да бъде ваша карта, по която да изградите творбата си.
И понеже в любовта няма правила, затова и нашето бинго е такова - може да избягате от цветовете, може даже да кривнете в някоя посока - задължително е само СЪРЦЕ-то, защото все пак идва февруари - по някаква причина спряган за месеца на ЛЮБОВТА. А ние ви обичаме и затова искаме да виждаме сърчица във вашите странички, картички, албуми и платна. Достатъчно е да имате три неща от бингото за да добавите творенията си в Мр Линки по-долу и да се борите за награда - 20 лв ваучер  от нашия споносор този месец - migito.com  и нейните уникални надписи и сърца .

В месецa на Любовта ни гостува една млада дама, чиято работа вие навярно добре познавате. 

Adorabella

С неописуемо щастие и вълнение Ви казвам 'Здравейте' от най-вдъхновяващия и любим български блог - Картишоците. Ще прозвучи прекалено клиширано да кажа, че за мен е чест да бъда част от Дизайнерския екип този месец, но това си е самата истина. 
Благодарение на Кат и останалите момичета, които ме надъхаха, ще Ви покажа две картички. Защо благодарение на тях ли - ами защото първата си е типично в мой си стил и комфорт, но с втората експериментирах. Тя е своеобразен и тотален първи експеримент с няколко нови или неизползвани от мен продукти - Brusho colors, любимите ми вече дантелени печати от новата колекция на Stampin Up,  холограмната пудра отново на SU и за да остана вярна на себе си - малко шаблончета. Предполагам много от Вас знаят, че съм дооооста многословна, за това след изтриването на поне 10-тина реда, спирам с писането до тук.. В противен случай може и да си четете цял ден, вместо да се вдъхновите от нашето Бинго и да създадете своя Любовен проект.

 

 

Успех на Adorabella в завладяването на нови територии - получава и се много добре. И всички вие, които си мислите, че е трудна работата с новите материали, и техники - уверявам ви че не е така. Трябва само да пробвате. Ето с какво избрахме да ви вдъхновим ние от екипа:

Снежи



Сърца, розово, цветя, бои, шаблон и надпис, това са част от условията в тазмесечното ни предизвикателство, които съм изпълнила с моята валентинска картичка. Накратко казано- десен вертикал или горен хоризонтал. С интерес очаквам да видя вашите съчетания приложени в картички, албуми, журнални странички, алтерейд проекти и каквото ви е на сърце!

Надпис - розово - цветя или първият вертикал на бингото има пък моята журнална страница. В нея има още и черен матов фон, който покрива останала основа от на 3-пъти започвана и замазвана страница, цветя рисувани с пръсти по идея на любима ММ авторка, Dylusions Paints, течни перли, драскулки с химикал, пръски боя, надпис с ембосинг и меланхоличното настроение на едно много, много уморено момиче (та за това няма сърца). Но ще се реванширам и ще се радвам да видя вашите :)
ПП: А ето я и обещаната страничка с много сърца:
Надпис- бои -шаблони и бои- червено/сърце- печати.

Ирена



Аз започнах с бои и стенсили от горния хоризонтал, като извадих желето(gelli plate) и си направих хартиите за тази мини книжка. След това се спуснах по левия вертикал и я украсих. :) Заповядайте в блога ми, за да я разгледате отвътре и за да видите как стъпка по стъпка се стигна до тук.

Кат


Когато видях картинката за Любовното бинго, която Кали направи за да ни вдъхнови този месец си казах, че искам да използвам всичко. Изборът на цвят няма да ви изненада - розово та розово. Но освен него си имам още: надпис, печат ( дигитален на Faery Ink и реален на migito.com), боички акварел, с които оцветих криво ляво Алисата , сърце, шаблон, цветя рози и изрязан елемент - черна котка, за която ще ви разкажа повече в моя блог).

 

И да сме наясно - като говорим за сърца и любов имаме предвид многоликата и същност - между приятели, в семейството, с децата, дори между съседското куче и коте.

Тук се спрях само до надпис-бои-шаблон-розово-сърце-печат-изрязани елементи и розово - май като си помисля доста лесно бинго сме ви задали. Чакам с нетърпение да видя какво ше измислите и вие по него.
Ваш ред е.


Коментари

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20