Пропускане към основното съдържание

Победител в ММП 22: Да полетим!

Въображението ни дава криле и ни помага да летим в необятни висини!
С участията си в предизвикателството "Да полетим" доказахте колко голямо въображение имате, като показахте от хубави по-хубави проекти! Благодарим ви за което!
Отново успяхте да ни затрудните, но все пак сред участията се отличиха няколко, от които отсяхме най- добрите.

Победителят-късметлия,  който получава щедрата награда на

Руми от Rumilina art & Hobby, а именно:

 Блокче с дизайнерски хартии, комплект печати и шаблони за изрязване, релефна паста, самосъхнеща глина Fimo, дантели и цветя за декорация

е
36. Силвия Антонова 

Снимка на Пожелай си вълшебство.
Честито Силве, хубав месец остави зад гърба си. Имаш си специална значка, която Кали направи за теб:

Кой още ни се иска да закичим с една специална значка - любимка на Картишочките, може да прочетете по-надолу.

Кали - моят любим летящ проект е разкошния прозрачен таг на 34. Made With Love by Elli.
Освен оригиналната идея, няма да ви учуди, че най-много ме впечатлиха свежите и ярки цветове. А видяхте ли всички прекрасни малки детайли?!


Кат - аз много дълго оглеждах всички пернати и крилати нещица, кацнали на вашите проекти и всеки един от тях радваше душата ми. Тази творба обаче, която олицетворява моя собствен хаотичен полет е номер 30. Мария Чочева

Ирена. Моят фаворит сред всички ваши красиви и много креативни проекти е номер 13. Bryan Evans  и неговият молец. Харесвам пеперудата - молец, Харесвам как е рециклирал старата дъска, как е дал нов живот на парчетата плат и как всичко стои на своето точно място.

  

Снежи - изборът ми беше изключително труден, но в крайна сметка се спрях на платното на 1.Toni-Tochica, което със свежите си цветове и добра композиция успя да ме замечтае и доведе към едно спокойствие и притихване.



Честито на нашите тазмесечни любимки и любимец!
А за всички вас, които обичате предизвикателствата,  месец юни е под мотото

 Altered Art/Промени предмета!

Очакваме ви!

С поздрави!
Картишоците 

Коментари

  1. Оооо не мога да повярвам! Това беше един чудесен завършек на една ужасна за мен седмица! Вие върнахте усмивката на лицето ми, безкрайно ви благодаря! И след най черната нощ идва слънце, не може само лошо идва и добро!
    Отново съм на крилете на вдъхновението и с радост ще се включа и в текущото предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всичко, което правим е с идея да ви усмихваме Силви! С интерес ще очакваме да ни покажеш твоата идея по темата в текущото ни предизвикателство!
      Поздрави!

      Изтриване
  2. Благодаря ви за хубавите думи и признанието! Не спирайте да ни вдъхновявате! :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20