Пропускане към основното съдържание

Победител в ММП 17 и промяна в правилата.

Ето ни и нас, готови да обявим победителя в ММП 17 "Използвай дизайнерска хартия"
Явно обичате да използвате шарените хартийки, защото това е едно от предизвикателствата с най-много участия - цели 40. И тъй като имаше и доста нови момичета, които тепърва се надяваме да виждаме по-често в нашите предизвикателства, затова решихме в движение да променим малко правилата.
Победителят, който получава материалната награда ще бъде избиран на случаен принцип, считано още от ММП 17. Така че от сега нататък ще бъдем като на олимпиада - важно е участието!
 Най-добрите творби, по чисто субективен критерий ще бъдат както и досега - избирани с тайно гласуване от всички членове на екипа на Картишок.

И така, наградата този месец е ваучер 20 лв  от плевенското  магазинче Черната котка - http://blackcatbg.com/.
http://blackcatbg.com/image/catalog/blackcatlogo-esen(1).gif
Няма да крия, че обичам всеки път като съм в Плевен  да се отбивам там - Деси винаги ме посреща  с усмивка и интересни и различни нещица, които идеално се вписват в микс медия стила ми. Вярвам, че и нашия победител ще се завърти из онлайн магазина,  и ще си намери каквото му е нужно за да продължи да твори с пълна пара в най-натоварения ни сезон.
И така: Random Generator  каза, че победителят е: 
 21. Plamnito  и нейното  очаквано завръщане сред картичкофуриите. Честито Плами, и моля те да пишеш на мен или на имейла на картишока  за да ти кажем как да си получиш ваучера. А  ето и твоята значка, която да закачиш в блога си:
Ред и на тройката, която днес е.... цяла шестица! Не можахме да отличим по-малко от вас, колкото и да се опитвахме. Всеки си има фаворити и държи да бъдат отличени. Ето ги и тях по реда на участието им.
Честито, момичета. Имате си чудна значка,с която ако искате може да се закичите и ви очакваме в зимното цветно предизвикателство.





Кат и Картишоците.

Коментари

  1. Леле, Картишоци, много се вълнувам! Това е голямо признание и добро завръщане!Не спирайте да ни вдъхновявате и да творите! Бъдете здрави и весела нова година!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито, Плами, чудесна картичка и аз много се радвам :-)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ММП Пето: Бебешки му работи.

Привет Микс Медия Картишоци! От днес с (малко закъснение по обясними причини) стартира нашето ново предизвикателство и вашите участия този път са  абсолютно задължителни !!! :) Няма как да пропуснете една наистина красива, завладяваща, нежна, трогателна тема!  Тема, свързана с малкото сладко Картишоче на нашата всеобща любимка и кралица на Арт журнала- Джиджи.  Всички сме много развълнувани и щастливи и ви подканяме за позитивна творческа енергия.  Този месец ще творим за новото мъжко попълнение в нашата креативна среда в нежни, пастелни или весели и игриви цветове. Хващайте четките, подготвяйте боите, защото очакваме от вас да видим странички на тема  Бе бе шки му ра бо ти . в които присъстват всички нюанси на синьо и зелено ;) Както винаги се приемат всички възможни микс медия проекти - картички, кутии, пана, страници от журнали и каквото се сетите. НО! Ако имате желание да направите специална бебешка  страничка,  посветена  на бебо Емо, ето каква е идеята.

ММП 40: Do something GREEN today

Време е за новото ни юнско предизвикателсво. Но преди да разкажа повече за него, искам да благодаря за включването ви в предишното ММП 39 Монохромно. Цели 33 участия от 15 различни участника, някои от които се включват за пръв път, което много ни радва.Победител е безапелационно Боби - Бонка Калинчева - с нейните прекрасни монохромни картички във всякакви комбинации. Този месец определено вдъхновението беше с нея, за това тя получава ваучер за пазаруване от любимото ни магазинче "Крафт нещица". А тези, които не спечелиха ваучер, могат да си подарят нещо сами - до 23.59ч. на 9 юни 2019 г. в магазина има  550 специално подбрани продукта с отстъпки до 70 %!  Можете да разгледате тук - https://bit.ly/2INqS4k За останалите - време е за ново предизвикателство. ММП 40 - Мисли  зелено! Вдъхновението за него ни настигна по път, съвсем буквално. Започна се от зелените, ширнали се поля, които донесоха мирис на окосена трева, мина през зелените нежни нюанси по роклите на  а

Време за награди

Мили мои картишочки, Желая ви една вълшебна, много творческа и предизвикателна 2020 година, в която хубавите емоции да са толкова много, така че да напират да заемат подобаващо място в творенията ви. Вярвам, че е възможно! И понеже си пожелавам същото за себе си, реших да отделям повече време за офлайн живот, да си спестя част от седенето в интернет за сметка на предизвикателствата на  живота.  Отново ще ви провокирам, обещавам, както го правя дори и в този момент в Картишок блог а. Ще се опитвам да ви ръчкам да пробвате нови и нови неща, защото вярвам, че това ни прави по-добри творци. Ще ви разказвам за интересни материали, за тенденции и полезни уроци. Но без да си си слагам срок, точна дата и бройка публикации. Гледайте да наминавате честичко или се абонирайте за публикациите в основния ни блог. А кой знае, някой ден може да се завърнем в блога за предизвикателства с нови сили и идеи. Но сега  имам една последна задача тук. Последното Коледно предизвикателство завърши преди 20